STORMLINE

Stormline produserer regntøy for profesjonelle kunder på verdensbasis. Kjent for sitt design med henblikk på sikkerhet, kvalitet og holdbarhet.

Stormline er en familiebedrift som ble grunnlagti 1966 av George McMillan i Invercargill, New Zealand. Stormline ble etablert for å produsere klær for krevende forhold både innen fiskeri til havs og utendørs arbeid på land. Graeme McMillan, nåværende administrerende direktør, overtok virksomheten i 1982 etter sin far George. Han har siden videreutviklet omfanget av produksjonen med fortsatt stor vekt på kvalitet og innovasjon som har gjort Stormline til merkevaren det er i dag.

Stormline er fortsatt en familiebedrift som ivaretar bedriftens filosofi. Stormline produserer en rekke klær for detaljhandel og profesjonelle kunder på verdensbasis. Produktene er kjent for sitt design med henblikk på sikkerhet, kvalitet og holdbarhetCapricorn Equipment AS bidrar til et bedre miljø gjennom å redusere våre avtrykk og klimakompensere resterende utslipp gjennom Trefadder.

Denne nettbutikken bruker cookies for å gi deg en bedre kjøpsopplevelse og best mulig service.
Cookies benyttes i hovedsak til å huske din handlekurv og kundelogin.
Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.
Les mer her